UNIT4 Bedrijfssoftware

Lems & Lems werkt met de moderne bedrijfssoftware van UNIT4. Deze praktijkgerichte bedrijfssoftware is onder andere gericht op het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) en ZZP. Met UNIT4 kan efficiënt, snel en professioneel gewerkt worden. Hierdoor gaan de terugkerende werkzaamheden sneller en is er meer tijd om u van een proactief advies te kunnen voorzien. Ook als u zelf al werkt met andere software, zoals bijvoorbeeld Exact online, AFAS, VISMA, of E-boekhouden kunnen we u prima van dienst zijn. 

UNIT4 Multivers WEB of Small online voor u als klant

Met Unit4 Bedrijfssoftware MKB online werk je in de cloud en kun je overal en altijd inloggen. Er zijn op dit moment twee mogelijkheden. Het pakket UNIT4 Multivers WEB of UNIT4 Multivers online. Multivers WEB is met een totaal nieuwe interface. Met het Multivers Small online pakket kun je de volledige financiële administratie voeren inclusief bankkoppeling. Wil je ook fakturen maken dan kun je uitbereiden naar het Medium pakket. Heb je nog meer wensen dan zijn er nog het Large of Xtra Large pakket voor o.a. voorraadbeheer en project - uren administratie. Als toevoeging voor beide pakketten kunnen op eenvoudige wijze de fakturen papierloos verwerkt worden via het pakket Bascone Scan en herken software.

Voordelen van UNIT4 Multivers WEB / online:

  • Via inlog gegevens overal en altijd inloggen
  • Geen backup nodig, software veilig in de cloud
  • Werkbaar via computer, laptop en I-pad
  • De software wordt automatisch geüpdatet
  • Razendsnel overzichten voor adviseur, bank of belastingdienst
  • Snel op weg met handige instructievideo’s via YouTube
  • Telefonisch en online support
  • Meerdere gebruikers kunnen tegelijk in de software werken (optie)
  • Beschikbaar in meerdere talen

UNIT4 salaris software

Voor de salarisadministratie werken wij in the cloud  met UNIT4 salaris. Met binnenkort werkgeversportalen waarbij u als client zelf gegevens aan kunt leveren via het portaal. Er is ook een mogelijkheid om diverse  informatie te raadplegen. U en uw medewerkers kunnen dan ook via een APP hun loonstrook of jaaropgaaf bekijken en downloaden.

Zelfontwikkelde applicaties

Wij hebben zelf ook applicaties ontwikkeld voor belangrijke onderdelen van uw administratie, waardoor vele schrijf- en telwerkzaamheden tot het verleden behoren. Deze applicaties kunnen dienen als een belangrijke management tool.

Kantoorsoftware in de Cloud

Lems & Lems werkt in de Cloud. Uw gegevens en onze software zijn ondergebracht bij een datacenter in Steenbergen. Tevens wordt er dagelijks een kruislinkse backup gemaakt bij een ander landelijk datacenter. Zo zijn uw en onze gegevens zeer veilig opgeslagen en kunnen wij u continuïteit bieden voor de toekomst.

Onze UNIT4 kantoorsoftware

Financiële software (offline) - Unit4 Accounting
Financiële software (online) - Unit4 Multivers WEB
Papierloos boeken (offline) - Unit4 Paperless
Papierloog boeken (online) - Unit4 Basecone
Fiscale IB / VPB software - Unit4 Fiscaal Gemak
Rapportage software - Unit4 Audition
CRM software - Unit4 Businessuite
Facturatie software - Unit4 Uren & Declaratie

Auditor software - Unit4 Financial Data suite (FDS)
Digitaal dossier software - Unit4 Document Manager
Salaris software - Unit4 Personeel en Salaris
Pensioen software - Unit4 Pensioenaangiften
Toekomstplanning - Unit4 Prognose
Digitale bestanden verzenden - Unit4 SBR / Digipoort
Bankrapportage software - Unit4 Bankrapportage
Zelf ontwikkelde Word en Excel applicaties

Aanmelden voor nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle recente ontwikkelingen in de financiële en fiscale wereld? Meldt u zich dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. U ontvangt deze dan via de e-mail.

Aanmelden

Administratie - en belastingadviesbureau Lems & Lems bv

Van Koetsveldlaan 15
3273 AL Westmaas

0186-601455
info@lemslems.nl

Stel een vraag

Met onderstaand formulier kunt u vrijblijvend informatie aanvragen omtrent de dienstverlening van Lems & Lems. Uiteraard worden alle door u ingevulde gegevens vertrouwelijk behandeld.

Versturen