Bedrijfsadministraties

Inzicht hebben in uw kosten, omzet en winst?

Een goede bedrijfsvoering begint met een heldere, overzichtelijke bedrijfsadministratie. Het  opstellen en inrichten van een efficiënte financiële administratie is van groot belang.           Lems & Lems kan u hierbij helpen. Desgewenst kunnen wij u begeleiden bij de keuze van uw boekhoudsoftware. Kiest u voor de online UNIT4 bedrijfsoftware dan kunnen wij de database van u inrichten en implementeren. Daarna kunt u vanaf iedere lokatie via uw inloggegevens direct aan het werk.

Het belang van een goede administratie

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht om een goede boekhouding bij te houden en te bewaren, het liefst digitaal. Zo heeft u sneller inzicht in de resultaten en kunt u eerder inspelen op nieuwe ontwikkelingen. U bent hierdoor in staat beslissingen te nemen op grond van de juiste financiële informatie.

Waarom uw administratie uitbesteden?

Het uitbesteden van uw administratie is een kwestie van goed vertrouwen, dat beseffen wij bij Lems & Lems heel goed. Maar uitbesteden heeft voordelen:

 • Tijdsbesparing
  (meer tijd om aan uw onderneming te besteden)
 • Optimaliseren van belastingen
  (het zo laag mogelijk houden van te betalen belastingen)
 • Aanvragen van regelingen en subsidies
  (u hoeft zelf niet overal kennis van te hebben)
 • Advies bij vragen of problemen
  (geen stress)

Uw administratie deels of volledig uitbesteden?

Uw administratie wordt snel en efficiënt verwerkt met de moderne en complete bedrijfssoftware van UNIT4. Zo bespaart u tijd en geld. Zodat u uw kostbare tijd kunt besteden aan uw onderneming. Wéét hoe uw bedrijf er financieel voorstaat en hoe u beslissingen kunt nemen op grond van de juiste financiële informatie. Zodat u adequaat kunt reageren op trends en ontwikkelingen in uw branche.

Een greep uit onze mogelijkheden:

 • Opzetten en inrichten van financiële administraties
 • Begeleiding bij aanschaf hardware en administratieve software
 • Implementeren van online UNIT4 bedrijfssoftware
 • Geautomatiseerd verwerken van financiële administraties via scan en herkensoftware
 • Automatisch verwerken van de bankmutaties via matchbestanden
 • Samenstellen van jaarstukken
 • Optimaliseren van uw administratie
 • Startersbegeleiding
 • Begeleiding bij de aanvraag van financieringen

Wat doet Lems & Lems?

Wij bieden hulp bij de verwerking van uw inkoopfacturen, verkoopfacturen, kas- en bankmutaties. Wij verzorgen voor u de aangiften voor de belastingdienst, stellen de jaarrekening samen en geven inzicht in de resultaten. Bovendien adviseren wij u  over de toekomst van uw bedrijf. Zodat u weet wat de tendens is binnen uw branche en op de hoogte blijft van uw (financiële) mogelijkheden. Op deze manier kunt u proactief ondernemen.

Paperless boekhouden

Of u uw boekhouding in een schoenendoos, map of online aan ons wilt aanbieden… het maakt ons niet uit. Toch wordt de wereld in een rap tempo digitaal. Voor een efficiënter en effectiever verloop van uw documenten- en facturenstroom biedt Lems & Lems de mogelijkheid om digitaal en dus papierloos te werken via onze on- en offline bedrijfssoftware van UNIT4.

Hoe werkt Unit4  Basecone / Paperless?

U stuurt ons per e-mail aan het begin van de omzetbelasting aangifte periode de digitale PDF bestanden van de facturen, kasbewijzen. Die worden bij ons geïmporteerd en automatisch verwerkt. Of u brengt de blauwe ordner met papieren die wij dan voor u inscannen tot PDF/TIFF bestanden en verwerken. Basecone (online) / Paperless (offline) maakt op basis van de gegevens op de factuur een automatische boeking in de UNIT-4 bedrijfssoftware, die wij controleren. Zo ontstaat in de cloud een elektronisch documentenarchief. 

Daarna kunnen de openstaande posten debiteuren en crediteuren en overige bank mutaties via de door u aangeleverde matchbestanden automatisch worden afgeboekt. Dit bespaart veel handmatig werk.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle recente ontwikkelingen in de financiële en fiscale wereld? Meldt u zich dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. U ontvangt deze dan via de e-mail.

Aanmelden

Administratie - en belastingadviesbureau Lems & Lems bv

Van Koetsveldlaan 15
3273 AL Westmaas

0186-601455
info@lemslems.nl

Stel een vraag

Met onderstaand formulier kunt u vrijblijvend informatie aanvragen omtrent de dienstverlening van Lems & Lems. Uiteraard worden alle door u ingevulde gegevens vertrouwelijk behandeld.

Versturen