Beroepsorganisaties

 Lems & Lems is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen, twee landelijk gerenommeerde beroepsverenigingen binnen onze branche. Door strikte toelatingseisen zijn deze lidmaatschappen als keurmerk maatschappelijk breed erkend.

Register Belastingadviseurs                Erkend RB kantoor

Sinds 1969 zijn wij aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB) en sinds mei 2018 mogen wij ons ook een Erkend RB kantoor noemen. Dit is voor ons kantoor en voor u een positieve upgrade voor de toekomst. Door Erkend te zijn binnen de leden van het  RB mogen wij ons een kwalitatief hoogwaardig totaal kantoor noemen.

De organisatie RB is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.500 aangesloten leden. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en hulp bij de praktijkuitoefening. Het RB biedt een uitgebreid Permanente Educatie-programma aan om vakkennis up-to-date te houden en te verdiepen met actuele, praktijkgerichte en interactieve cursussen.

Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) Gecertificeerd lid

Vanaf 2000 zijn wij gecertificeerd lid van de NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Door het gecertificeerde keurmerk te hebben binnen de leden van de NOAB. Mogen wij ons onderscheiden dat wij erin geslaagd zijn aan alle eisen te voldoen. 

De organisatie NOAB is dé branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op MKB-ondernemers. Het dienstenpakket van NOAB bevat onder meer een uitgebreid educatieprogramma, kennisdeling, advies en ondersteuning. Lems & Lems is daardoor volledig op de hoogte van ins en outs in de financiële en fiscale wereld.

Uw voordelen:

■ Als gecertificeerd belastingadviseur is onze kennis up-to-date door de
verplichte Permanent Educatie middels seminars, congressen, regiobijeenkomsten.
■  Het digitaal bijhouden van vakliteratuur.
■  Onze adviezen zijn gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen
op fiscaal en financieel gebied.
■  Op de hoogte gehouden worden van recente wetswijzigingen en jurisprudentie
door een online database van onder andere Fiscanet.
■ Goede contacten met de Belastingdienst

Aanmelden voor nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle recente ontwikkelingen in de financiële en fiscale wereld? Meldt u zich dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. U ontvangt deze dan via de e-mail.

Aanmelden

Administratie - en belastingadviesbureau Lems & Lems bv

Van Koetsveldlaan 15
3273 AL Westmaas

0186-601455
info@lemslems.nl

Stel een vraag

Met onderstaand formulier kunt u vrijblijvend informatie aanvragen omtrent de dienstverlening van Lems & Lems. Uiteraard worden alle door u ingevulde gegevens vertrouwelijk behandeld.

Versturen