Diensten

Het voeren van een administratie kan een behoorlijke klus zijn. Naast het tijdsaspect kost de huidige (fiscale-) regelgeving vaak de nodige hoofdbrekens. Lems & Lems neemt u graag (een deel van) uw administratieve en fiscale zaken uit handen. Bovendien denken wij mee over de juiste koers van uw bedrijf.

Wat doen wij voor u?

Uiteraard helpen wij bij de reguliere werkzaamheden zoals het verwerken van de financiële administratie, het samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de belastingaangiften. Maar wij doen meer! Wij begeleiden starters, geven fiscaal advies en denken proactief mee met uw onderneming. Niet alleen het bespreken van de jaarcijfers vinden wij belangrijk, ook de toekomst van u en uw bedrijf. Wat is de tendens binnen uw branche? Op welke kosten en uitgaven kunt u besparen? Hoe haalt u meer rendement uit uw bedrijf zonder uw uurtarief te verhogen? Wat zijn de consequenties als u arbeidsongeschikt raakt? Is er voor u ook nog pensioen? Kloppen uw contracten en overeenkomsten nog? Kortom: wij staan u bij met raad en daad!

Uw voordeel?

Uw administratie wordt snel en efficiënt verwerkt met de moderne en complete bedrijssoftware van EXACT (UNIT4). Zo bespaart u tijd en geld. Zodat u uw kostbare tijd kunt besteden aan uw onderneming. Wéét hoe uw bedrijf er financieel voorstaat en hoe u beslissingen kunt nemen op grond van de juiste financiële informatie. Zodat u adequaat kunt reageren op trends en ontwikkelingen in uw branche.

Waarom Lems & Lems?

  • Rust op administratief vlak
  • Uw boekhouding up-to-date
  • Proactief ondernemen
  • Optimaal rendement uit uw bedrijf
  • Op de hoogte van brancheontwikkelingen
  • Beslissingen nemen op basis van de juiste financiële informatie
  • Sparringpartner op gebied van management en strategie
  • Raad en daad om de hoek

Aanmelden voor nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle recente ontwikkelingen in de financiële en fiscale wereld? Meldt u zich dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. U ontvangt deze dan via de e-mail.

Administratie - en belastingadviesbureau Lems & Lems bv

Van Koetsveldlaan 15
3273 AL Westmaas

0186-601455
info@lemslems.nl

Stel een vraag

Met onderstaand formulier kunt u vrijblijvend informatie aanvragen omtrent de dienstverlening van Lems & Lems. Uiteraard worden alle door u ingevulde gegevens vertrouwelijk behandeld.