Dan is Lems & Lems de aangewezen partner om u te begeleiden bij de groei en de verdere ontwikkeling van uw onderneming. Wij doen meer dan alleen het (deels) over nemen van uw administratieve en fiscale zaken. Wij bieden deskundig advies, handige tips, goede service en regelmatig contact. Zodat u weet waar u aan toe bent. Weet waar u uw voordeel uit kunt halen. En weet welke beslissingen voor uw onderneming de juiste zijn!
LET OP : OPENSTAANDE VACATURES
ERVAREN PARTTIME SALARIS ADMINISTRATEUR (24 - 32 UUR) 
ERVAREN FULLTIME/PARTIME ASSISTENT ACOUNTANT

Bedrijfsadministraties Jaarrekeningen Belastingaangiften Belastingadvies Salarisadministraties
Aanmelden voor nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle recente ontwikkelingen in de financiële en fiscale wereld? Meldt u zich dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. U ontvangt deze dan via de e-mail.

Maak een vrijblijvende afspraak

Bent u ondernemer in het Midden- en Kleinbedrijf, ZZP’er en/of starter? En benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan direct online een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij maken graag kennis met u en uw bedrijf.

Maak hier direct uw afspraak!

Vul hier uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

Bedrijfsprofiel

Lems & Lems is een echt no-nonsens en laagdrempelig administratie- en belastingadviesbureau. Een toegankelijk en open bedrijf, dat zich voornamelijk richt op het midden- en kleinbedrijf, ZZP’ers en starters. Ons team bestaat uit 14 medewerkers met uiteenlopende kennis, ervaring en specialismen. Zo hebben wij alle kwaliteiten onder één dak en kunnen wij u optimaal van dienst zijn bij al uw administratie- en belastingvraagstukken.

gratis introductiegesprek Ik ben starter

Lems & Lems is aangesloten bij:

Administratie - en belastingadviesbureau Lems & Lems bv

Van Koetsveldlaan 15
3273 AL Westmaas

0186-601455
info@lemslems.nl

Stel een vraag

Met onderstaand formulier kunt u vrijblijvend informatie aanvragen omtrent de dienstverlening van Lems & Lems. Uiteraard worden alle door u ingevulde gegevens vertrouwelijk behandeld.